Win tot wel € 4500

Wij hebben een leuk spelletje gevonden waarbij je wel tot € 4500 kunt winnen! Ja, je leest het goed. Deze winactie mag je dus zeker niet overslaan.

Hoe werkt het? Speel mee en stop de bal op een zo hoog mogelijk getal. Het loont om meerdere pogingen te doen, want Lotto vermenigvuldigt jouw bal met 100. Het hoogste getal in het spel is bal nummer 45, oftwel: kans op € 4500!

Doe snel mee en wie weet sleep jij een mooi geldbedrag binnen.

 

AFGELOPEN: Maak kans op € 150

Heel veel makkelijker om geld te verdienen gaat het vandaag écht niet worden. Je hoeft hiervoor namelijk alleen maar te klikken!

Dit is hoe dan ook het simpelste spelletje van Lotto ooit. Weet jij Bal 45 te vinden? Klik in het wilde weg, want dan weet je zeker dat je ‘m niet mist.

Vergeet vervolgens niet om je gegevens achter te laten. Je maakt direct kans op dit fijne bedrag. Klik je vandaag nog € 150 rijker!

 

Win een Incredibles 2 pakket

Ken jij The Incredibles al? Deze superhelden werden in 2004 geïntroduceerd door Pixar en Disney en de film werd bekroond met maar liefst 27(!) prijzen.

Wel, nu komt het tweede deel uit. Sterker nog: hij draait al in de bioscoop. Hoog tijd om je kaartjes te halen dus en om meteen dit coole Incredibles 2 pakket te winnen!

Je kunt het pakket winnen door het formulier in te vullen, waarin je antwoord moet geven op de prijsvraag. Het pakket bestaat uit een leuke stationairy set, een mooie bal en stickers.