Coolblue

Win een Coolblue cadeaukaart t.w.v. € 200

Er is weer een nieuw jaar van start gegaan. Dat betekent een nieuwe, frisse start en… nieuwe winacties! Laten we afkicken met een Coolblue cadeaukaart t.w.v. maar liefst € 200.

Er staat een onderzoekje klaar naar wat Nederland het liefst doet dit jaar. Deel simpelweg jouw mening en maak automatisch kans op een Coolblue cadeaukaart t.w.v. maar liefst 200.

Dus wat zijn jouw plannen voor dit nieuwe jaar? Laat het snel weten en win shoptegoed voor elektronica, keukenapparatuur, tuingereedschap en meer!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

Wolf Garten bladblazer

AFGELOPEN: Win een Wolf Garten bladblazer t.w.v. € 69,99

Het is geweldig als de bladeren van kleur veranderen. Het is echter iets minder fijn als ze na een paar windvlagen allemaal bij jou in de tuin belanden.

Gelukkig kun je de tuin met een bladblazer snel en eenvoudig vrij van bladeren. Je zult de blaadjes zelfs opzuigen. Handig toch? Goed nieuws: jij kunt er eentje winnen!

Doe mee met de winactie van Onehandinmypocket en maak kans op een Wolf Garten bladblazer t.w.v. € 69,99. Veel succes!

https://www.besteprijsvragen.nl/link/gelukspakket/

 

snoeipakket

AFGELOPEN: Win een snoeipakket t.w.v. € 155

September is de ideale maand om wat klusjes in de tuin te doen. De heg snoeien bijvoorbeeld! Hendrik Jan heeft het beste gereedschap hiervoor.

Wil jij kennismaken met dit merk? Doe mee en win een supercompleet snoeipakket t.w.v. € 155. Dankzij de inhoud van dit pakket wordt tuinieren een stuk makkelijker én leuker!

Het blad Landleven geeft maar liefst 10 pakketten weg. Laat je gegevens dus snel achter en wie weet ben jij één van de gelukkige winnaars.

 

Win een Hendrik Jan snoeipakket (10x)

Ben of ken jij iemand die altijd bezig is in de tuin? Dan zijn de gereedschappen van Hendrik Jan onmisbaar! Dit oer-Hollandse merk is een specialist in tuingereedschappen.

Landleven geeft nu maar liefst 10 pakketten weg met tuingereedschappen (ter waarde van € 155). Met dit complete snoeipakket heb jij je tuin in no-time op orde voor de naderende herfst.

Iedereen mag meedoen. Je hoeft hiervoor geen abonnement te hebben op Landleven. De actie loopt tot 25 september. Schrijf je dus snel in en wie weet!