6 gratis tickets

AFGELOPEN: Win 6 tickets voor de Efteling

Met vrienden en/of familie een wereld vol wonderen betreden? Normaal gesproken ben je best wat kwijt aan groepsentree bij de Efteling, maar hier komt het… Je maakt kans op 6 gratis toegangskaarten!

Durf jij een wild ritje te maken in De Baron 1898? Of droom je liever weg terwijl je door Het Sprookjesbos loopt? Er is in dit attractiepark genoeg voor iedereen te beleven. Hoe jong of hoe oud je ook bent, bij de Efteling weet je zeker dat je een fijne dag hebt.

Beantwoord drie korte vraagjes en maak direct kans op maar liefst 6 tickets voor de Efteling.

 

AFGELOPEN: Win een VIP kaart voor de Dalai Lama lezing

‘Love and compassion are necessities, not luxuries. Without them, humanity cannot survive’, zei een wijze man eens. Die man eens live horen in één van zijn lezingen?

Doe mee en win een VIP-kaart voor de Dalai Lama lezing. Deze VIP-kaart heeft een waarde van maar liefst € 400. Althans, voor zover je een prijskaartje kunt hangen aan een aantal wijze levenslessen!

Op 16 en 17 september zit jij in ieder geval op de eerste rij en geniet jij een warme lunch in de VIP-ruimte. Doe snel mee en houd je mailbox in de gaten! Wie weet ga jij als VIP heen.