Gadgets

Maak kans op 1 van de 3 handige gadgets

Los jij maar al te graag een puzzeltje op in je vrije tijd? Dan weet jij geheid ook deze op te lossen. Doe zeker even mee, want zo maak je automatisch kans op 1 van de 3 handige gadgets.

De prijzen die vallen zijn een robotstofzuiger, een smart display en een videodeurbel. Daarnaast profiteer je ook van de gratis service van UnitedConsumers. Ze helpen je namelijk eenvoudig te besparen op je vaste lasten.

De gadgets maken niet alleen je leven makkelijker, maar ook een stuk leuker! Puzzel dus zeker even mee, bespaar op je vaste lasten én sleep met een beetje geluk een fantastische prijs binnen.

 

Robotstofzuiger

AFGELOPEN: Win een Eufy RoboVac 35C t.w.v. €250

Heb jij ook een hekel aan het huishouden? Dan is stofzuigen vast niet jouw favoriete bezigheid. In dit geval kun jij wel een robotstofzuiger gebruiken. Je maakt nu kans op een Eufy RoboVac 35C.

Deze stofzuiger neemt niet alleen het werk van je over, hij is ook nog eens spraakgestuurd. Vraag jouw Google Assistant of Amazon Alexa de stofzuiger aan te sturen. Voor je het weet zijn alle kruimels van de grond verdwenen! De Eufy kan maar liefst 120 m2 stofzuigen met één acculading!

Kans maken op dit slimme apparaat? Geef je snel op en doe mee!

 

Win een iRobot Roomba t.w.v. € 429

Sta jij ook regelmatig chagrijnig met de stofzuigerslang in je hand? Nee, stofzuigen is voor veel mensen niet bepaald een feest. En daarom is deze prijs dat wel!

Win een iRobot Roomba! Deze robot neemt je het stofzuigen volledig uit handen. Je stelt simpelweg even in wanneer hij voor je aan de slag moet en je hebt er geen omkijken meer naar!

De Roomba is een meester in het stofzuigen en slaat geen plekje over. Bovendien is hij slim genoeg om objecten te ontwijken en zelfs in meest lastig te bereiken hoekjes en gaatjes te reinigen. Doe snel mee en ontdek ‘m zelf!