voetbal

AFGELOPEN: Win seizoenskaarten voor jouw favoriete Eredivisie-club!

Eindelijk! Het voetbalseizoen is weer van start gegaan. En wat is er nu mooier dan je favoriete club uit de Eredivisie live aan te moedigen?

Je wint niet alleen twee seizoenskaarten van een club in de Eredivisie naar keuze. Maar ook een gesigneerd shirt van die club en een Fox-abonnement.

Luister de komende dagen naar Radio Veronica, zodra je de naam van jouw favoriete club hoort app je de naam van dat team en jouw naam  naar de studio. Word je teruggebeld in de uitzending? Dan win jij deze mooie prijzen!

 

Win 2 Champions League wedstrijdkaarten

De groepsfase van de UEFA Champions League, het belangrijkste Europese voetbaltoernooi, is van start gegaan. Spannend! Zitten jij en je vrienden aan de buis gekluisterd als jullie favoriete club speelt?

In plaats van voor de televisie zitten, kunnen jullie ook een wedstrijd bijwonen! Je kwalificeren voor deze winactie is simpel en snel.

Het enige wat je hoeft te doen, is doorgeven van welke club jij graagt een wedstrijd wilt zien. Laat vervolgens je gegevens achter en duimen maar!

 

Win twee seizoenskaarten van jouw favoriete club

Nog heel even wachten het eredivisieseizoen gaat weer beginnen! Weet PSV de landstitel te behouden of gaat Ajax er nu toch met het kampioenschap vandoor? En wat speelt Giovanni van Bronckhorst klaar met Feyenoord?

Misschien hangt er wel een grote verrassing in de lucht. Ook onderin belooft het spannend te worden! Nieuwkomers Emmen, De Graafschap en Fortuna Sittard gaan hun huid duur verkopen!

Wil jij er 17x bij zijn, samen met jouw beste vriend(in), vader, moeder of wie dan ook? Kies jouw club uit en maak kans op twee seizoenskaarten! Veel succes.