AFGELOPEN: Win het nieuwe VVV-Venlo shirt bij Fox Sports

Heb jij het nieuwe shirt van VVV-Venlo voor het seizoen van 2020-2021 al gezien? Goed nieuws: dit mooie shirt kun je winnen bij Fox Sports.

Je kunt het nieuwe voetbalshirt winnen met handtekeningen van de complete selectie van VVV-Venlo. Als echte fan van VVV-Venlo wil jij natuurlijk dit shirt graag hebben.

Door je gegevens in te vullen op de site van Fox Sports maak je kans om deze mooie prijs te winnen. Wij duimen voor je!

 

voetbal

AFGELOPEN: Win seizoenskaarten voor jouw favoriete Eredivisie-club!

Eindelijk! Het voetbalseizoen is weer van start gegaan. En wat is er nu mooier dan je favoriete club uit de Eredivisie live aan te moedigen?

Je wint niet alleen twee seizoenskaarten van een club in de Eredivisie naar keuze. Maar ook een gesigneerd shirt van die club en een Fox-abonnement.

Luister de komende dagen naar Radio Veronica, zodra je de naam van jouw favoriete club hoort app je de naam van dat team en jouw naam  naar de studio. Word je teruggebeld in de uitzending? Dan win jij deze mooie prijzen!

 

Win twee seizoenskaarten van jouw favoriete club

Nog heel even wachten het eredivisieseizoen gaat weer beginnen! Weet PSV de landstitel te behouden of gaat Ajax er nu toch met het kampioenschap vandoor? En wat speelt Giovanni van Bronckhorst klaar met Feyenoord?

Misschien hangt er wel een grote verrassing in de lucht. Ook onderin belooft het spannend te worden! Nieuwkomers Emmen, De Graafschap en Fortuna Sittard gaan hun huid duur verkopen!

Wil jij er 17x bij zijn, samen met jouw beste vriend(in), vader, moeder of wie dan ook? Kies jouw club uit en maak kans op twee seizoenskaarten! Veel succes.