scrunchie

AFGELOPEN: Win een scrunchies set

Kan jij nieuwe haaraccessoires gebruiken? Lees dan snel verder want wij hebben een leuke actie voor jou gevonden! Thuisleven mag een set crunchies weggeven van Never Naked. Je kan kiezen tussen de velours set t.w.v. € 15,99 en de leren set t.w.v. € 11,99!

Never Naked is een merk dat huidverzorgingsproducten verkoopt en daarnaast accessoires zoals de scrunchies. Het voordeel aan scrunchies is dat ze je outfit dat tikkeltje leuker maken en ze je haar niet beschadigen.

Doe snel mee aan deze winactie om leuke scrunchies te winnen!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

PMA studiebeurs winnen

AFGELOPEN: Win een PMA studiebeurs

Studeren kost tegenwoordig enorm veel geld, wat niet iedereen heeft. Wil jij toch heel graag verder studeren? Je maakt nu kans op een PMA studiebeurs van € 1.000 of € 25.000 euro. 

Iedereen moet in staat zijn om te kunnen studeren als zij daar de motivatie voor hebben. Maar, een studie kost veel geld, daarom worden er nu 10 studiebeurzen van € 1.000 weggegeven en slechts één van € 25.000 euro. 

Schrijf snel jouw motivatie, waarom jij deze enorme studiebeurs verdiend én wie weet ben jij binnenkort weer student.

 

AFGELOPEN: Win het boek “Plant een pit” t.w.v. € 15,99

Duurzaam leven is al jaren een must, maar wat is er duurzamer dan je eigen groenten en fruit kweken? Dat het mogelijk is, dat weten we. Het wordt nu simpel uitgelegd in het boek “Plant een pit” én jij kunt er een exemplaar van winnen.

In het boek wordt er uitgelegd hoe je planten kunt kweken, hoe ze groeien, hoe je ‘plaagbeesten’ kunt bestrijden of andere problemen aanpakt. Het boek is voor beginners van alle leeftijden. 

Lijkt dit je wat? Speel dan snel mee en ga stap voor stap aan de slag met jouw eigen groentetuin!

 

 

Italiaanse online cursus

AFGELOPEN: Win een online cursus Italiaans t.w.v. € 195

Heb jij altijd al Italiaans willen leren, maar heb je geen tijd om elke week verplicht een les bij te moeten wonen? Als je nu meespeelt, maak je kans om een online cursus Italiaans te winnen.

Fiona van Tutta Lingua is taaldocent en heeft deze cursus opgezet, zodat iedereen in zijn/haar eigen tempo Italiaans kunnen leren waar en wanneer zij maar willen.

Lijkt het je interessant om deze prijs te winnen? Speel dan nu mee en wie weet praat jij volgend jaar Italiaans met de locals in Italië.

 

 

Stagiair(e) gezocht

Stagiair(e) gezocht!

Ben of ken jij iemand die op zoek is naar een toffe stageplek en dol is op reizen? Dan hebben wij goed nieuws! Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste stagiair(e). 

Studeer jij journalistiek, communicatie, marketing of iets gelijkaardigs? Dan zoeken wij jou!

Kom jij ons versterken op het zonnige eiland Malta? Check de link voor meer informatie en stuur ons een email.