Apple

Maak kans op de nieuwste iPhone 11

Heb jij Apple’s allernieuwste smartphone al gezien?  De iPhone 11 is uit! Hierbij hoort natuurlijk een leuke weggeefactie. Je maakt nu kans op een gloednieuw exemplaar te winnen!

De nieuwe iPhone 11 volgt de iPhone XR op en beschikt achterop over twee cameralenzen, allebei met een resolutie van 12 megapixels. Zo maak jij net zulke prachtige foto’s als met een professioneel fototoestel.

En dat is natuurlijk nog lang niet alles. Als jij toe bent aan een nieuwe mobiel – of simpelweg dit prachtexemplaar wilt bemachtigen – maak dan nu gebruik van deze gratis kans om er één te winnen!

 

Win een iPhone X of Samsung S9 met de emoji-quiz

Ze zijn inmiddels niet meer weg te denken in een appje naar je beste vriend of vriendin: de emoji’s. Een grapje is immers niet compleet zonder een , nietwaar?

Weet jij welke emoji’s je gebruikt op welk moment? Speel de korte emoji-quiz en raad wat de verschillende emoji’s betekenen. Ben jij een expertt, dan maak je kans op een geweldige prijs.

Je kunt namelijk kiezen tussen een iPhone X of een Samsung S9. Iedere deelnemer maakt kans en meespelen is helemaal gratis.

 

Win een gloednieuwe iPhone 7

De iPhone 7 is een must-have. De echte iPhone fans houden al van het design en daar is dan ook weinig aan veranderd. Maar de accuduur, camera en algemene prestaties zijn allemaal verbeterd!

Bovendien is de iPhone 7 beter bestend tegen stof en water. Je kunt ‘m dus gerust meenemen op je volgende vakantie! Schiet ook een paar mooie plaatjes met de vernieuwde cameratechnieken.

Wil jij deze iPhone 7 graag winnen? Beantwoord 7 vragen voor de iPhone 7. Bepaal helemaal hoe jij je iPhone wilt en vervolgens hoef je alleen maar af te wachten of jij de gelukkige bent!