JAMaudio

AFGELOPEN: Win een bluetooth speaker van JAMaudio

Ben jij de DJ van jouw vriendengroep? Of zing jij elk nummer keihard mee? In beide gevallen kun je niet zonder een goede draagbare speaker. Nu treft het toeval, LINDA.nl verloot namelijk zo’n apparaat!

De Zero Chill box van JAMaudio is de perfecte compagnon tijdens de zomer. Dankzij zijn stof- en spatwaterbestendigheid kun je hem namelijk overal mee naartoe nemen! Van het strand tot in de badkamer, overal luister jij naar jouw favoriete tunes.

Geef je snel op en maak kans op een muzikale zomer!

 

AFGELOPEN: Win een zomer lang gratis festivallen

Met de Koningsdag- en Bevrijdingsdagfestivals net achter de rug, kunnen we spreken van een goede start van het nieuwe festivalseizoen! De allerleukste festivals staan weer op de agenda en jij maakt kans om ze gratis te bezoeken!

Follow the Beat verloot in samenwerking met Pluggerz 5 keer 2 Gouden Festival Tickets. Met deze tickets kun je maar liefst 30 festivals gratis bezoeken.

Kans maken op deze geweldige prijs? Check de link en geef je op!

 

Zwanenmeer

AFGELOPEN: Win kaarten voor het Zwanenmeer

Voor liefhebbers van ballet is het Zwanenmeer een stuk dat je gezien moet hebben. De crème de la crème van het klassiek ballet onder leiding van de prachtige muziek van Tsjaikovski.

Classic FM verloot twee kaarten voor deze prachtige voorstelling. Het Nationale Ballet heeft tot op heden veel lof mogen ontvangen over de uitvoering die zij neerzetten. Een must-see dus!

Wil jij deze voorstelling ook beleven? Geef je dan op en maak kans op kaarten voor dit ‘ballet der balletten’ door het Nationaal Ballet.