AFGELOPEN: Win peuter puzzels

Is jouw kind dol op zingen, dansen en puzzelen? Dan hebben wij de ideale winactie gevonden! Allesoverspeelgoed.nl geeft namelijk Joepie Joepie peuter puzzels weg.

Je kan een doos winnen met 4 puzzels die speciaal is ontworpen voor peuters. Ze zijn elk gebaseerd op bekende liedjes zoals “Papegaaitje leef je nog” of “Twee emmertjes water halen”.

Wil jij jouw kleine spruit hiermee verrassen? Ga dan naar de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en volg daar de overige stappen!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

Win te gekke LEGO prijzen

Vlogster Kymora heeft een supergave winactie opgezet. Samen met LEGO-friends heeft zij een dansje gemaakt wat iedereen zal uitdagen. Je kunt ontzettend gave prijzen winnen, waaronder een gigantisch LEGO Friends pakket als hoofdprijs. 

Je kunt kans maken op deze prijzen door het dansje aan te leren. Neem het dansje vervolgens op en deel het op Instagram. Gebruik de hastag #TinaxLEGOFriends en zorg ervoor dat jouw dansje uniek is. Vraag natuurlijk wel eerst je ouders om toestemming om een video op te nemen!

Kan jij goed dansen en houd je van LEGO? Doe dan snel mee! Veel dansplezier!
https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

 

 

JAMaudio

AFGELOPEN: Win een bluetooth speaker van JAMaudio

Ben jij de DJ van jouw vriendengroep? Of zing jij elk nummer keihard mee? In beide gevallen kun je niet zonder een goede draagbare speaker. Nu treft het toeval, LINDA.nl verloot namelijk zo’n apparaat!

De Zero Chill box van JAMaudio is de perfecte compagnon tijdens de zomer. Dankzij zijn stof- en spatwaterbestendigheid kun je hem namelijk overal mee naartoe nemen! Van het strand tot in de badkamer, overal luister jij naar jouw favoriete tunes.

Geef je snel op en maak kans op een muzikale zomer!

 

AFGELOPEN: Win een zomer lang gratis festivallen

Met de Koningsdag- en Bevrijdingsdagfestivals net achter de rug, kunnen we spreken van een goede start van het nieuwe festivalseizoen! De allerleukste festivals staan weer op de agenda en jij maakt kans om ze gratis te bezoeken!

Follow the Beat verloot in samenwerking met Pluggerz 5 keer 2 Gouden Festival Tickets. Met deze tickets kun je maar liefst 30 festivals gratis bezoeken.

Kans maken op deze geweldige prijs? Check de link en geef je op!