Zwanenmeer

AFGELOPEN: Win kaarten voor het Zwanenmeer

Voor liefhebbers van ballet is het Zwanenmeer een stuk dat je gezien moet hebben. De crème de la crème van het klassiek ballet onder leiding van de prachtige muziek van Tsjaikovski.

Classic FM verloot twee kaarten voor deze prachtige voorstelling. Het Nationale Ballet heeft tot op heden veel lof mogen ontvangen over de uitvoering die zij neerzetten. Een must-see dus!

Wil jij deze voorstelling ook beleven? Geef je dan op en maak kans op kaarten voor dit ‘ballet der balletten’ door het Nationaal Ballet.

 

Win een DVD van Girl

AFGELOPEN: Maak kans op een gratis DVD van de film Girl

Heb je ook nooit tijd of zin om een lange serie te gaan kijken? Dan is een goede film natuurlijk een prima alternatief. Je kunt nu namelijk een gratis DVD winnen van de spraakmakende film Girl!

De film gaat over de 15-jarige Lara, die geboren is als jongen maar zich een meisje voelt. Ze heeft de droom om ballerina te worden, echter dient ze hiervoor veel uitdagingen te trotseren. Pak de tissues er maar alvast bij.

Als je weet te beantwoorden wat het regiedebuut was van Lukas Dhont (antwoord= Headlong), wacht dan niet langer en ontvang binnenkort gratis deze opzienbarende film in huis! De actie loopt tot 4 maart, dus wees er snel bij.