motor

AFGELOPEN: Win XPD X-Sense OutDry laarzen

Als jij thuis een motor hebt staan weet je hoe belangrijk het is om veilige kledij aan te hebben als je ermee rijdt. Maar wat dacht je van ook nog eens comfortabel en stijlvol?

Motorplus geeft XPD X-Sense OutDry laarzen weg en jij kan deze winnen! De laarzen hebben verschillende voordelen zoals dat ze wind- en waterdicht zijn, maar tegelijkertijd ook ademend.

Wil jij deze leren laarzen winnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens en schoenmaat naar [email protected].

Win een Rituals cadeaupakket van € 100

 

Controller

AFGELOPEN: Win een Samsung Gear VR bril + Controller

Beleef de VR wereld nog beter met de nieuwe Samsung Gear VR + controller voor verschillende Samsung Galaxy smartphones. Kun jij fantasie en werkelijkheid nog onderscheiden?

De comfortabele band van de Gear VR ervoor dat de bril op zijn plaats blijft en de schuimrand voorkomt dat er te veel licht binnenkomt. Zo geniet jij urenlang van de virtuele wereld.

Van afleiding is er dus even helemaal geen sprake. Waan je in een nieuwe wereld en houd alles zelf in de hand met de bijbehorende controller. Fijne reis!

 

AFGELOPEN: Win een naaimachine van Janome t.w.v. € 899

Naaien is natuurlijk heel ouderwets, maar hoe vaak komt het voor dat je een naaister in moet schakelen voor de gaten in jouw kleding? Jij kunt nu een naaimachine t.w.v. € 899 winnen om die gaten zelf dicht te naaien!

De Skyline S3 van Janome is een sterke en ruime naaimachine met automatische draadspanning, knipfunctie, een alfabet en een kniehevel. Daarnaast is de machine trillingsvrij en geluidsarm. 

Kun jij niet wachten om zelf aan de slag te gaan met deze te gekke naaimachine? Speel dan snel mee om kans te maken.

 

Win een Yogamat

AFGELOPEN: Maak kans op een yogamat t.w.v. € 40

Heerlijk ontspannen en één worden met je lichaam en geest, dat is yoga. Wil jij zelf een huiskamer yoga-sessie houden, dan hebben we goed nieuws. Je kunt nu kans maken om één van de 15 yogamatten t.w.v. € 40 te winnen.

Jezelf in de meest comfortabele houdingen wringen om je lichaam en geest tot rust te laten komen. Je hoofd leeg maken en zen worden. Het zijn allemaal onderdelen van yoga. Voortaan kun jij die oefeningen heerlijk thuis voor de tv doen met de ‘iloveyoga mat’.

Zie jij jezelf al zitten op zo’n leuke yogamat? Speel dan snel mee en grijp één van de 15 exemplaren!

 

Win een boxspring

Win een boxspring van Matt Sleeps t.w.v. € 895

Heb jij weleens last van slapeloosheid of wil je graag je slaappatroon verbeteren? Maak dan nu gebruik van de volgende winactie: maak kans op een boxspring van Matt Sleeps t.w.v. € 895!

Een goede nachtrust is natuurlijk essentieel voor ieder mens. Daarnaast sta je ook een stuk vrolijker op in de ochtend als je goed hebt geslapen. Denk er daarom niet te licht over en zorg voor een betere nachtrust.

Deelnemen kan door het winformulier voor 31 maart in te vullen. Niet gewonnen? Gebruik code: BOXSPRING10 en ontvang alsnog 10% korting!