motor

AFGELOPEN: Win XPD X-Sense OutDry laarzen

Als jij thuis een motor hebt staan weet je hoe belangrijk het is om veilige kledij aan te hebben als je ermee rijdt. Maar wat dacht je van ook nog eens comfortabel en stijlvol?

Motorplus geeft XPD X-Sense OutDry laarzen weg en jij kan deze winnen! De laarzen hebben verschillende voordelen zoals dat ze wind- en waterdicht zijn, maar tegelijkertijd ook ademend.

Wil jij deze leren laarzen winnen? Stuur dan een e-mail met je adresgegevens en schoenmaat naar [email protected]

Win een Rituals cadeaupakket van € 100

 

AFGELOPEN: Win Spidi Carbo 7 handschoenen

Het is belangrijk om je lichaam te beschermen als je met de motor op stap bent. Daarom geeft MotoPlus de Spidi Carbo 7 handschoenen weg.

Veiligheid is prioriteit bij deze racehandschoenen. Dit wordt snel duidelijk als je ziet dat het aantal stiknaden tot een minimum beperkt is en door de carbon knokkelprotector, vingerkootprotectoren en dubbellaags leer.

Winnen? Stuur dan voor vrijdag 14 mei een mail met je adresgegevens, telefoonnummer en je handschoenmaat naar [email protected] (o.v.v. Spidi Carbo 7).

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

TT Assen

AFGELOPEN: Maak kans op kaarten voor het WK Superbike in Assen

Binnenkort is weer het jaarlijkse Superbike evenement op het TT circuit in Assen (12 en 13 april)… En jij maakt kans op gratis kaarten om deze sensatie eens in het echt te gaan beleven!

Onze Nederlandse held op twee wielen; Michael van der Mark, zal ook dit jaar weer om de overwinning gaan strijden. Vorig jaar wist hij het podium te behalen… Ga jij hem dit jaar naar de overwinning schreeuwen?

Stuur even een mailtje met je gegevens en dan hoor je 1 april of je één van de gelukkige bent. Haal je oordopjes maar alvast tevoorschijn, want dat wordt genieten van brullende motoren!