Win een Ockyz pakket met zwemkleding en Sweakers

Deze zomer gaan er weer duizenden kinderen naar het zwembad. Sommigen zelfs iedere dag! Als ouder kun je het buitenspelen niet genoeg aanmoedigen, maar een ongeluk zit in een klein hoekje.

De gladde vloer rondom het zwembadwater zorgt nog weleens voor een uitglijder, soms met vervelende gevolgen. OCKYZ heeft daarom zogenaamde Sweakers ontwikkeld!

Sweakers zijn antislip zwemsokken. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei leuke motieven en ideaal voor jouw kinderen. Win een OCKYZ pakket met onder meer een paar Sweakers, maar ook een leuk zwemsetje t.w.v. € 25!

 

AFGELOPEN: Win een Beachlife voucher t.w.v. € 80

Heb jij de zomer al in je bol? En kun je niet wachten om binnenkort in Nederland of in het buitenland op het strand te liggen? Dan maken wij je nog even warmer.

Scoor een waardebon van Beachlife; hét merk voor alles dat met zon, zee en strand te maken heeft. Het is het ultieme damesmerk, maar ook heren kunnen er leuke zwembroeken vinden.

Kies uit de leukste bikini’s. badpakken, kleding en zelfs accessoires met een waardebon van maar liefst € 80 op zak. De actie loopt t/m 14 juni, dus wees er snel bij!