aldi zomerpakket

AFGELOPEN: Win een ALDI zomerpakket

Weet jij welk dier er op de verpakking van het ALDI Schultenbräu bier staat? Is dat een paard, leeuw, tijger of neushoorn? Geef snel je antwoord door om kans te maken op een ALDI zomerpakket!

ALDI geeft maar liefst 2 grote zomerpakketten weg. Hierin zit een pop-up tent, t-shirts, boxershorts en slippers. Daarnaast zijn er 8 kleinere pakketten om te winnen, bestaande uit een paar slippers, boxershort en t-shirts. Tot slot worden er ook 10 gave t-shirts verloot.

Met deze items ben jij helemaal klaar voor de zomer. Dit is een tijdelijke winactie dus wacht niet te lang!

overnachting winnen

 

Fatboy picknick

AFGELOPEN: Win een zomers Fatboy pakket t.w.v. €600

Het weerbericht is nogal wisselvallig, maar we hebben al een aantal lekkere dagen gehad dit jaar. Wat past er nu beter bij een zonnige dag, dan gezellig met vrienden picknicken? Onder het genot van een hapje en een drankje gezellig kletsen en lachen.

Heb jij een ander beeld van de ultieme lange, warme zomerdag? Laat het weten aan Fonq en dan maak je kans op een fantastisch Fatboy pakket ter waarde van maar liefst €600. 

Wil jij deze prijs absoluut winnen? Geef je dan snel op en maak kans!

 

Win een My Jewellery pakket t.w.v. € 102,75

MEIDEN Magazine heeft een hele leuke zomeractie die we graag met jullie delen. Dit populaire blad verloot namelijk 3 My Jewellery pakketten.

De gelukkige winnaressen ontvangen een mooi badpak, haarband, enkelbandje, haarband, ketting en hamman handdoek. Hiermee ben je helemaal klaar voor de vakantie!

Log je in met Facebook of Instagram om mee te doen met deze prijsvraag. Je kunt tot 16 juli een kansje wagen.