Hangmat

AFGELOPEN: Maak kans op een luxe hangmat

Heb jij een balkon en/of tuin, maar mist er nog wat? Bij deze doen wij een gokje: hangt er nog geen luxe hangmat? Dit is jouw kans om er één te winnen.

Je ligt niet alleen heerlijk relaxed in zo’n hangmat, dit item ziet er ook nog eens elegant uit en past goed bij ieder huis. Vooral een witte hangmat is daarom razend populair.

Momenteel worden er testers gezocht voor voor deze witte, luxe hangmat met standaard van massief FSC hout en een draagvermogen van 204kg. En wat je test, mag je houden!

 

Chocolade

AFGELOPEN: Win een chocoladepakket van Hands Off My Chocolate

Ben jij ook zo dol op chocolade? Dan loopt het water jou vast in de mond, wanneer je hoort dat je een chocoladepakket kunt winnen! Met smaken als Cookie Dough, Crispy Cookie en meer.

Hands Off My Chocolate creëert heerlijke chocoladerepen gemaakt van eerlijke, Belgische chocolade. Dit betekent dat de cacaoboeren een eerlijke prijs ontvangen en zo kunnen investeren in hun bedrijf en toekomst.

Deze prijs is dus niet alleen lekker, maar kun je ook nog eens met een gerust hart ontvangen! Geef je op en maak kans op deze lekkere prijs!

 

Wijnpaal

AFGELOPEN: Win een Wijnpaal Classic t.w.v. €499, –

Een lekker glaasje rood, wit of rosé na een lange dag werken. Voor velen een heerlijke manier om te ontspannen. Maar, waar laat je al die flessen?

100%NL helpt je een handje met dit probleem. In samenwerking met Wijnpaal verloten zij de Wijnpaal Classic, een mooie manier om die flessen wijn een plek in huis te geven.

Heb jij ook een opslagplaats voor al jouw flessen nodig? Geef op waarom jij deze Wijnpaal zou willen winnen en maak kans!