Little Greene

Win een pot verf van vijf liter t.w.v. € 160 euro.

De lente staat bijna voor de deur en dat betekent dat het huis wel een opfrisbeurtje kan gebruiken. Met de 5 liter verf die jij kunt winnen van Little Greene maak je je huis direct helemaal lenteklaar! Of je nu voor een nieuwe trendy stijl wilt gaan of de slaapkamer een frisse look wilt geven: met de verf van Little Greene kun je in ieder geval lekker gaan klussen als we de komende weken binnen moet blijven!

Meld je snel aan voor de winactie en laat weten waarom jij deze pot verf (5 liter of twee van 2,5 liter) van Little Greene moet winnen. Meedoen kan tot 30 maart en de winnaar krijgt zijn favoriete kleur thuisgestuurd. Weet jij al welke kleur je voorkeur heeft?

 

Flexa

AFGELOPEN: Win een Flexa verfpakket t.w.v. € 250

Tijd voor een nieuw kleurtje op de muur? Het kan een vrij simpele manier zijn om het hele interieur weer even een oppepper te geven! Daarnaast is het na een tijdje ook gewoon nodig. Gelukkig maak je nu kans op een Flexa verfpakket ter waarde van € 250.

De kleur die jij op de muren wilt verven mag je uiteraard zelf kiezen, je kunt kiezen uit 54 verschillende kleuren. Ook de glansraad mag je zelf bepalen. Je wint tevens een roller, kwast en verfbak.

Kans maken op deze prijs? Geef je snel op en maak kans!

 

kokendwaterkraan

AFGELOPEN: Win een kokendwaterkraan, shoptegoed of kleuradvies

VT wonen geeft weer mooie prijzen weg. Wat wil jij winnen? Je mag kiezen uit:

  • Een GROHE Red kokendwaterkraan t.wv. € 1299: een betrouwbaar systeem dat direct én veilig kokend heet water levert uit de kraan.
  • Eijerkamp shoptegoed t.w.v. € 350: incl. interieuradvies
  • Histor kleuradvies t.w.v. € 295: drie uur advies op maat bij jou thuis

Je kunt tot 6 januari meespelen voor een prijs naar keuze.