gloves

AFGELOPEN: Win leren handschoenen van Jesse Elite

We gaan alweer richting de winter en het wordt dan ook steeds kouder. Winterjassen, sjalen en mutsen kun je weer uit de kast halen want die zijn zeker nodig! Natuurlijk mogen we handschoenen niet vergeten. Let op, want je kunt nu kans maken op leren handschoenen van Jesse Elite!

De handschoenen zijn 100% leder en hebben een wollen kasjmier voering. Het ideale aan deze handschoenen is dat je ermee gewoon je touchscreen van je telefoon kan gebruiken. Je kunt ze verkrijgen in de maat s,m of l.

Wil jij deze pareltjes winnen? Meld je snel aan en maak kans!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

 

Maak kans op een Philips stoomgenerator t.w.v. € 279,99

Liggen de overhemden bij jullie thuis ook altijd torenhoog opgestapeld? Jij maakt nu kans op een Philips stoomgenerator t.w.v. € 279,99. Deze strijkijzer maakt strijken nét wat leuker.

Deze stoomgenerator is een strijkijzer en steamer in één, verrijkt met technologie, die ervoor zorgt dat je niet meerdere keren over een mouw hoeft te strijken voordat deze glad is. Daarnaast hoef je geen temperatuur in te stellen en krijg je nooit brandplekken, want deze stoomgenerator werkt op alle stoffen!

Ben jij ook benieuwd of het strijken met de Philips stoomgenerator écht sneller gaat? Speel dan snel mee!

 

Babyfoon

AFGELOPEN: Win een Alecto DMV-65 babyfoon met camera ter waarde van € 74,99

Het is weer zover; een winactie voor alle papa’s en mama’s. Bij de komst van een kleine kan een babyfoon absoluut niet ontbreken. Je moet immers kunnen horen wanneer de kleine je nodig heeft.

OudersvanNu geeft namelijk in samenwerking met Blokker een Alecto babyfoon met camera weg. Dit exemplaar is ideaal dankzij; de camera, 300 meter bereik, nachtzicht en weergave van de kamertemperatuur. Zo kun je precies monitoren of jouw kleine dreumes lekker ligt te slapen.

Wil jij deze babyfoon absoluut winnen? Schrijf je dan snel in en doe mee!