chupa chups toren

AFGELOPEN: Win een Chupa Chups toren

Een toren bestaand uit lolly’s: iets voor jou? Doe mee met de Hoogvliet winactie en win een Chupa Chups toren!

De toren kun je personaliseren met een foto, tekst en naam. Het is dus zeer geschikt als cadeautje of om met je collega’s of vrienden te delen. Je mag het natuurlijk ook helemaal voor jezelf houden. Met 200 lolly’s in verschillende smaken ben je wel even zoet!

Wil je kans maken op deze topprijs? Het enige dat je hoeft te doen, is doorgeven wie volgens jou een Chupa Chups toren verdient.

 

Snoepgoed winnen

Maak kans op 10kg Haribo beren

Ben jij dol op zoetigheid? Dan ben je vast en zeker ook dol op de wereldberoemde Haribo beren. We hebben een overheerlijke winactie voor je, want je maakt nu kans op maar liefst 10kg Haribo beren!

Beantwoord 3 makkelijk aanklikbare vragen en maak zo automatisch kans. Deelnemen aan de actie is dan ook geheel gratis.

Zit jij ook al te watertanden bij de gedachte van een berg snoep? Dan is er geen twijfel over mogelijk dat jij deze prijs gaat proberen binnen te slepen. Smakelijk alvast!

 

AFGELOPEN: Win een tegoedbon van Greetz t.w.v. € 40

Kerst staat bijna voor de deur en veel mensen sturen dan een kaartje om jouw fijne feestdagen te wensen. Tegenwoordig gaat dat allemaal digitaal. Je maakt nu kans op één tegoedbon van Greetz t.w.v. € 40 om ook een kaartje te sturen.

Via Greetz kun je niet alleen gepersonaliseerde kaarten versturen, maar ook veel lekkers bestellen. Laat een taart en/of gebak bezorgen voor de feestdagen met een persoonlijke boodschap.

Wil jij ook een persoonlijk cadeau versturen? Speel dan snel mee om deze tegoedbon te winnen.