pop

AFGELOPEN: Win Baby Annabell Pop

Allesoverspeelgoed.nl doet een leuke winactie voor jouw mini-me! Jij kan namelijk een échte Baby Annabell Pop winnen!

Krijgt jouw kind maar niet genoeg van zijn of haar pop? De te winnen Annabell Pop heeft levensechte functies, zo kan de pop haar mond bewegen en maakt ze geluidjes.

Wil jij deze levensechte pop winnen? Volg dan de stappen onder de blogpost van allesoverspeelgoed.nl en maak zo kans!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

Goodiebag van L.O.L. Surprise

AFGELOPEN: Win een goodiebag van L.O.L. Surprise

Meiden zijn natuurlijk dol op het spelen met Barbies en/of poppen. Jouw dochter, nichtje of buurmeisje kent vast de poppen van L.O.L. Surprise. Je maakt kans op één van de 4 goodiebags, gevuld met L.O.L. surprise producten.

L.O.L. Surprise staat bekend om de populaire poppen. Deze winter hebben zij nieuwe producten, namelijk de Winter Disco-collectie. Deze collectie bestaat uiteraard uit nieuwe poppen, maar ook een heus chalet. Het perfecte cadeau voor jonge meisjes!

Wie maak jij blij met deze goodiebag? Speel snel mee om kans te maken.

 

baby born

AFGELOPEN: Win een Baby Born pop

Hoe vaak spelen jonge kinderen wel geen vader en moedertje? Dit is natuurlijk het leukst met een pop die net echt lijkt. Baby Born maakt al jarenlang mooie poppen die kunnen huilen, brabbelen en plassen.

Ken jij een meisje of jongetje die wel een nieuwe pop kan gebruiken? Laat dan weten welke pop jij voor hem of haar wilt winnen en wie weet ben jij  de gelukkige winnaar.

Je kunt kiezen uit onder meer de Little Sister Mermaid pop en de Sister Styling Head Fairy. Meespelen de Baby Born stadsscooter is ook mogelijk!