Win Domino’s crunchy chicken bucket

Kan jij na een zware werkdag ook zo genieten van afhaal eten? Dan hebben wij goed nieuws want Hitkrant geeft 5x een Domino’s crunchy chicken bucket weg!

Domino’s staat bekend voor zijn heerlijke pizza’s, maar nieuw in het menu hebben ze de chicken bucket gezet, zeker de moeite waard om uit te proberen!

Wil jij dit heerlijke gerecht winnen? Schrijf je dan snel in bij Hitkrant en wie weet ben jij één van de vijf gelukkige winnaars.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

pizza

AFGELOPEN: Win een Smart Oven Pizzaiolo t.w.v. €799,90

De restaurants zijn vanwege Corona natuurlijk allemaal dicht, maar dit wilt niet zeggen dat jij niet van een heerlijke maaltijd kan genieten. Je kunt nu kans maken op een Smart Oven Pizzaiolo t.w.v.€799,90  waar mee je zelf overheerlijke pizza kunt maken!

Wie wilt dit prachtige apparaat nu niet winnen? We zullen allemaal tijdens de feestdagen met de familie gezellig thuis zitten en een zelfgemaakte pizza maakt het diner dan extra speciaal.

Wil jij hem ook zo graag winnen? Meld je dan snel aan!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

 

AFGELOPEN: Win een Pizzarette voor 6-personen

Kerst zal er zonder twijfel dit jaar heel anders uit gaan zien. Het zal dit jaar geen groot familiediner worden, eerder knus thuis met het eigen gezin. Dan wordt er al snel gedacht aan het gourmetstel, maar misschien is het weleens leuk iets compleet nieuws te proberen, zoals de Pizzarette. 

Met een Pizzarette maak je je eigen minipizza aan tafel. Iedereen krijgt zijn eigen pizzaschep om daarop zelf zijn pizza te belegen. De pizza’s zijn klein van stuk dus je kunt allerlei verschillende pizza’s uitproberen.

Laat een reactie achter onder de blog van Mama’s liefste om kans te maken op deze mooie prijs. 

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

pizza

AFGELOPEN: Win een Emerio PO-115985 Pizzarette

Wat is er nu gezelliger dan met z’n allen lekker lang aan tafel zitten tijdens het eten. Met de Emerio PO-115985 Pizzarette ben je de hele avond zoet.

Kies je favoriete toppings en maak de pizza zoals jij hem het lekkerst vindt. Vervolgens bak je je pizza in 5-7 minuten gaar.  Het voordeel aan op deze manier pizza eten is dat je eindeloos kan variëren en steeds een andere pizza kunt proberen.

Wil jij kans maken op deze heerlijke prijs? Laat dan weten wat jouw favoriete pizza. Wij duimen voor je!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

AFGELOPEN: Win 2 retourtickets naar Napels

Fan van de Italiaanse cultuur? Dan sta jij wellicht te springen nu je leest dat je twee retourtickets Napels kunt winnen!

Vliegmaatschappij KLM biedt jou de kans naar deze stad te vliegen. Je kunt je reis helemaal zelf invulling geven. Geniet de hele dag van al het heerlijks dat de Italiaanse keuken te bieden heeft en slenter door de kleine straatjes.

Het enige wat jij nog hoeft te doen, is jezelf inschrijven om deze prijs te kunnen winnen. Doe dit snel en wellicht zit jij binnen 3 maanden in het vliegtuig naar Bella Italia.

 

AFGELOPEN: Win een pizzapakket t.w.v. € 154

Is er iets beter dan de Italiaanse keuken? Waarschijnlijk niet. Iedereen is toch simpelweg helemaal gek van een goede pasta of pizza? Uiteraard bereid volgens de Italiaanse traditie.

Ben jij ook zo gek op Italiaanse gerechten? Zit jij wekelijks aan de pizza of pasta? Doe dan de Italiaans Eten Quiz van de Fijnproevers. Beantwoord drie vragen over de Italiaanse keuken en win.

Wat je kunt winnen? Een speciaal samengesteld, luxe pizzapakket t.w.v. € 154! In dit pakket vind je onder meer een pizzasteen, een pizzasnijder en een pizzaschep. Alles wat je nodig hebt om je eigen perfecte pizza te maken.