AFGELOPEN: Win een taart

Radiozender 583 heeft een leuke winactie voor jou in petto! Luister elke ochtend tussen 9 en 10 naar de ochtendshow met Frank Dane en maak zo kans op een taart.

Deelnemen aan het Spel kan door op de Spelpagina jouw Verrückte plaat door te geven namens het bedrijf waarvoor je werkt. Je kunt 1 plaat selecteren uit de lijst en 1 vrije keuze doorgeven. 

Kom je live in de uitzending? Dan win je één voucher code van Toptaarten.nl t.w.v. €40,00 voor jou en jouw afdeling. Smakelijk!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

books

AFGELOPEN: Win de vijfdelige boekenreeks van Bridgerton

Ben jij helemaal in de ban van de nieuwe Netflix serie Bridgerton? Dan hebben wij leuk nieuws voor jou! Op de website van Koffietijd kan je meedoen aan de winactie om de vijfdelige boekenreeks van Bridgerton te winnen. 

Tijdens het regentschap in Engeland proberen acht hechte broers en zussen van de machtige Bridgerton familie de liefde te vinden. De serie is populair geworden omdat Tiktok de cottage- en royal esthetiek heeft overgenomen. Je ziet regelmatig filmpjes voorbij komen waarin jongeren een korset aan hebben of hun theekransjes tonen.

Wil jij deze boekenreeks winnen? Schrijf je dan snel in!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/