AFGELOPEN: Win Spidi Carbo 7 handschoenen

Het is belangrijk om je lichaam te beschermen als je met de motor op stap bent. Daarom geeft MotoPlus de Spidi Carbo 7 handschoenen weg.

Veiligheid is prioriteit bij deze racehandschoenen. Dit wordt snel duidelijk als je ziet dat het aantal stiknaden tot een minimum beperkt is en door de carbon knokkelprotector, vingerkootprotectoren en dubbellaags leer.

Winnen? Stuur dan voor vrijdag 14 mei een mail met je adresgegevens, telefoonnummer en je handschoenmaat naar [email protected] (o.v.v. Spidi Carbo 7).

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

Fiets

AFGELOPEN: Maak kans op een hippe VanMoof fiets

Wij Nederlanders fietsen wat af. En aangezien de gemiddelde Nederlander praktisch elke dag op de fiets zit, mag deze ook wel wat persoonlijkheid uitstralen. Maak kennis met een hippe VanMoof fiets!

Deze fiets is onderdeel van de nieuwste serie slimme stadsfietsen. Hier komen enorm veel voordelen bij kijken. Zo beschikt hij over eigenschappen zoals persoonsherkenning en diefstalbescherming.

Oftewel dit is een fiets die het zeker uithoudt in ons landje. Laat Nuon je een handje helpen met het besparen op je energierekening en maak direct kans op deze super fiets!

 

 

Win een BikyBiky fietsvest

Het moment dat je kindje voor het eerst op de fiets stapt, is een hoogtepunt voor veel ouders. Wat een gevoel van trots (en spanning) wanneer die kleine voor het eerst zijn of haar meters maakt!

De gevoelens van trots moet je uiteraard houden! Maar het gevoel van spanning kun je wel een klein beetje wegnemen met een BikyBiky fietsvest. Deze beschermt de kleine wanneer hij of zij iets te overmoedig wordt.

Deel de fietservaringen van jouw kindje met WIJ à la Mama en win een BikyBiky fietsvest ter waarde van € 25. We wensen jullie heel veel veilige kilometers op de fiets!