AFGELOPEN: Maak kans op een Kipling tas

Voor vrouwen is een tas een belangrijk accessoire. Gek genoeg vul je je tas naar de grootte. Hoe groter de tas, hoe voller hij zit. Een kleine tas is een oplossing om niet te veel mee te nemen. Je maakt nu kans op een kleine kipling tas.

De tassen van kipling zijn heuptasjes, die je ook om je nek kunt dragen. Er past minder in dan in een grote tas, wat zorgt voor minder rotzooi. Je draagt de tas dichtbij je lichaam, dus je heb ook minder kans dat je bestolen wordt. 

Welke kleur is jouw favoriet? Speel snel mee om kans te maken.

 

Win een hip River Island heuptasje

Heuptasjes hebben een wat stoffig imago gehad, maar die tijden zijn veranderd! Ze zijn nu helemaal hip en bovendien reuze handig. Zeker met een kort broekjes of rokje onmisbaar.

Zo hoef je nooit meer bang te zijn dat je je telefoon moet thuislaten en ook je sleutels raak je niet meer kwijt op die leuke dansfeestjes! Daarnaast staat dit hippe heuptasje ook nog eens geweldig.

Wil jij kans maken om ‘m te winnen? Bij Grazia maak je kans. Doe snel mee en wie weet maak jij deze zomer helemaal de blits met deze felgele River Island tas.