Win een weekend Tesla rijden

Jarenlang heeft Tesla een wat suf imago gehad. Een elektrische auto was toch immers vooral iets voor het type ‘grijze wollen sokken in sandalen’. Die tijd is wel geweest!

Elon Musk is daar vooral verantwoordelijk voor. Hij heeft Tesla neergezet als merk en de auto’s ‘mogen er wezen’. Wil jij eens een weekendje gratis Tesla rijden?

De Tesla Model S staat op jou te wachten. Deze posterwagen is zeker niet voor iedereen te betalen en een weekend gratis rijden is dus extra leuk! Meld je snel aan als kanshebber en win.

 

Win een weekend lang de Tesla Model S

Hij is razendsnel… Hij is muisstil… En hij is van alle gemakken voorzien. Maak kennis met de Tesla Model S. De nieuwste generatie elektrische auto’s. En wie weet kun jij ‘m een weekendje meenemen!

Bij Consumind kun je deze droomwagen nu voor een aantal dagen winnen. Dat betekent dat jij met een beetje geluk straks in een gloednieuwe wagen stapt, ter waarde van € 70.000.

In de Model S vind je een 17-inch touchscreen en de meest moderne snufjes. Met de keyless entry maak je de blits en de WiFi mogelijkheden komen altijd van pas. Kans maken? Snel meedoen!