spel

Win een mega spellen pakket

Hou jij ook zo van een spelletjesavond met vrienden of je gezin? Goed nieuws want Girlscene heeft een mega spellen pakket voor jou samengesteld van 999 Games!

Wat je exact kan winnen? Tal van spellen vind je terug zoals Wingspan, Keer op Keer, EXIT De vlucht naar het Onbekende, LAMA en Regenwormen Patchwork. 

Wil jij deze leuke prijs t.w.v. € 125 winnen? Volg Girlscene dan snel op Facebook en Instagram! Vergeet niet je e-mailadres achter te laten zodat ze je kunnen contacteren als je wint.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

Win schoenen, een gezelschapsspel of een boek

Ben jij een avonturier, een boekenwurm of geniet je vooral van het samen zijn met je familie? Dan is deze winactie iets voor jou! Toeractief geeft drie leuke prijzen weg en jij mag kiezen de welke jij wilt winnen.

Verken jij graag je omgeving al wandelend? Dan zijn deze Arnside vrijetijdschoenen Hanwag echt iets voor jou. Blijf jij liever gezellig thuis? Ga dan voor het Stadsganzenbord Leiden of voor het boek Fulltime avonturier.

Kan jij niet wachten om te winnen? Vul het formulier in en laat weten met welke prijs Toeractief jou het gelukkigst kan maken.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/