peaky blinders

AFGELOPEN: Win het bordspel van Peaky Blinders

Ben jij een fan van de serie Peaky Blinders? Goed nieuws want jij kan dankzij Superguide Veronica het enige echte Peaky Blinders bordspel winnen!

Reis terug in de tijd en speel mee in een spannende gangsteroorlog tussen verschillende groepen. Verhoog je persoonlijke statistieken zoals charisma, kracht en intelligentie om zo je tegenstanders te verslaan en je missie te volbrengen.

Wil jij de meest gevreesde gangster van Birmingham worden? Schrijf je dan snel in op de website!

Win een Rituals cadeaupakket van € 100

 

concert

AFGELOPEN: Win Harry Styles merchandise

Ben jij een grote Harry Styles fan? Test dan je kennis op AD en win een speciale boxset en merchandise van de popster!

In het te winnen pakket zit de limited edition vinyl-boxset van zijn album Fine line, een Watermelon sugar-waterfles, een strandtas én een T-shirt.

Kan jij niet wachten om deze leuke spullen te winnen? Doe dan snel mee aan de quiz over het oude lid van 1D en maak zo kans.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

voetbal

AFGELOPEN: Win een gesigneerd Oranje Item

De Oranje Leeuwinnen zijn op rooftocht naar de winst van het WK voetbal 2019. Woensdag 3 juli spelen zij de halve finale tegen Zweden en uiteraard hopen wij ze te zien in de finale van aanstaande zondag!

Ben jij ook groot fan van deze kanjers? Dan hebben wij goed nieuws voor jou; je maakt namelijk kans op een gesigneerd item van dit fantastische team.

Kans maken op zo’n gesigneerd exemplaar? Doe dan snel mee aan de winactie. Er worden meerdere items weggegeven, dus iedereen maakt kans. Veel succes!