kuisen

AFGELOPEN: Win een ecologische schoonmaak set

Wil jij je lenteschoonmaak op een ecologisch verantwoorde manier doen, zonder al die schadelijke stoffen? Doe dan zeker mee aan deze prijsvraag van Kiddowz.

Je kan een uitgebreide schoonmaakset met producten van Point-Virgule en Klok winnen. In het pakket zit onder andere Klok Waspoeder Wit en Kleur, Klok Vloeibaar Wasmiddel, plumeau met veren en handvat van bamboe en een set van 2 doeken uit microvezel groen en wit.

Wil jij meedoen aan deze winactie? Reageer dan voor 21 april onder de blogpost van Kiddowz.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

water

AFGELOPEN: Win een SodaStream

Het is 2021, die plastic flessen zijn al lang de deur uit! Wij hebben goed nieuws, want Nederland Bruist geeft een SodaStream weg! 

De sodastream maakt van jouw kraantjeswater in enkele seconden bruiswater.  Je kan zelf kiezen in welke mate het water bruist, licht, medium of intens.

Meedoen? Ga naar de Facebookpagina van Nederland Bruist en volg daar de stappen. Heb je geen sociale media? Stuur je gegevens dan met de hashtag #SODASTREAM naar prij[email protected]. Succes!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

AFGELOPEN: Win een duurzame hamamdoek

De hamamdoeken van Happy Towel zijn gemaakt van duurzame materialen zoals bamboe en biokatoen. Beide varianten zijn lekker zacht en jij kan er eentje winnen!

De hamamdoeken zijn handig voor op vakantie, maar ook voor in het park of om te gebruiken in de tuin. Ze zijn in veel vrolijke kleurtjes beschikbaar en je mag kiezen welke variant je wilt ontvangen.

Geef dus snel door welke kleur je wilt hebben en vul je gegevens in om kans te maken. Er worden in totaal 4 hamamdoeken verloot. Veel succes!