Liverpool & Manchester

AFGELOPEN: Win een citytrip naar Liverpool én Manchester

Manchester en Liverpool zijn twee zeer bekende Noord-Engelse steden. Bekend dankzij de muziek, sfeer en natuurlijk voetbal! Veel mannen zullen deze plaatsen willen bezoeken vanwege de grote voetbalclubs die hier te vinden zijn.

Vergis je niet, de steden hebben meer te bieden dan alleen een stadion met gras in het midden. Het leuke aan de steden is tevens, dat ze erg dicht bij elkaar liggen. Hierdoor zijn ze zeer geschikt om allebei te bezoeken in één trip.

Kans maken op dit tripje? Geef je dan snel op en misschien loop jij binnenkort in de Engelse straatjes!

 

AFGELOPEN: Win een reis naar Spanje t.w.v. € 2000

Heb jij pleisters, wondspray of andere wond/voet producten nodig? Ga dan langs de Kruidvat en kies voor Hansaplast. Je ontvangt namelijk 1 actieproduct gratis. En dat is nog niet alles!

Bij aankoop van de 1+1 gratis Hansaplast producten maak je kans op een reis naar Spanje voor 4 personen t.w.v. € 2000! Op de kassabon staat namelijk een unieke actiecode. Vul deze code en je gegevens in om deel te nemen aan deze winactie.

Je kunt ook meedoen als je online Hansaplast actieproducten hebt gekocht. In dat geval is het ordernummer van je bestelling jouw actiecode.

 

AFGELOPEN: Win een stedentrip voor twee bij Albert Heijn

Bij Albert Heijn geven ze momenteel een wel erg leuk cadeautje weg aan twee zeer gelukkige mensen: een stedentrip in een Europese stad naar keuze. Lijkt ons niet gek, toch?

Jij en je beste vriend of vriendin mogen kiezen uit een 3-daagse stedentrip naar Berlijn, Wenen, Riga, Madrid, Barcelona, Boedapest, Sofia, Praag, Londen, Milaan, Venetië of Rome!

Laat Albert Heijn even weten waarom juist jij deze reis – inclusief vlucht – zou moeten winnen. Wees er snel bij, want deze wedstrijd sluit al op 24 juni!