hema babybox

AFGELOPEN: Win een HEMA babybox

Ben je net vader of moeder geworden? Of heb je een kleintje op komst? Jouw kindje verdient natuurlijk het allerbeste. Doe daarom snel mee om een goedgevulde HEMA babybox te winnen!

In de box zitten luiers die voor 50% uit duurzame materialen zijn gemaakt. Je krijgt er ook babydoekjes bij die geen plastic, alcohol of parfum bevatten. Deze producten zijn beter voor jouw baby, maar ook het milieu!

Geef je dus snel op om mee te spelen voor de HEMA babybox.

 

prénatal

Win een Prénatal cadeaukaart t.w.v. € 250

Ben jij in verwachting? Gefeliciteerd! De komst van een zoon of dochtertje is harstikke leuk, maar er komt natuurlijk ook veel bij kijken.

Je hebt een bedje, kleertjes, flesjes, luiers, een wandelwagen en nog veel meer nodig! De Negenmaandenbeurs is de perfecte locatie om je voor te bereiden op de geboorte van je baby.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle updates rondom dit evenement. Je maakt dan ook kans op € 250 shoptegoed voor Prénatal!

 

AFGELOPEN: Win een BABYBJÖRN Mini

Wanneer je een baby krijgt, verandert er zoveel in je leven. Even snel een boodschap doen, kan al een hele onderneming worden. Hoog tijd om het je iets gemakkelijker te maken!

Win een BABYBJÖRN Mini babydrager. Deze is speciaal ontworpen voor de allerkleinste baby’s. Houd je handen vrij terwijl jouw kleine spruit toch de geborgenheid heeft die hij of zij nodig heeft.

Jouw mini-trots ligt heerlijk tegen je aan en je kunt de babydrager gebruiken tot hij of zij ongeveer 5 maanden oud is. Vertel voor 16 juli waarom jij er eentje moet winnen en wie weet!