strandhuis

AFGELOPEN: Win een verblijf in de nieuwe Beach Chilla in Park Zandvoort

Wil je kans maken op een Center Parcs test verblijf in Beach Chilla in Park Zandvoort? Wil je even weg van de stress en quality time?

Doe dan mee met deze wedstrijd en win voor jezelf én voor een vriend of familielid een testverblijf in Park Zandvoort. Je kan 2 verblijven winnen van 6 personen per verblijf. Je kan lekker nagenieten van Pasen want deze actie vindt plaats in het weekend van 9 t/m 12 april 2021.

Schrijf je nu in en maak kans op deze mooie prijs!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

Uitzending bijwonen Ziggo

AFGELOPEN: Win kaarten voor Formule 1 op tv

Heb je altijd al eens het Formule 1 Café of de live-uitzending van de Formule 1 willen bijwonen? Maak dan nu kans op 2 gratis kaarten voor het Formule 1 Café of voor de liveshows!

De live-uitzendingen zijn altijd ruim van tevoren al volledig volgeboekt. Daardoor is dit een unieke kans voor alle echte F1-fans om samen met andere fanatiekelingen de race samen te beleven.

Natuurlijk ook een ideaal cadeau voor je vriend of man. Geef dus even je gegevens door en welke data je beschikbaar bent. Rijd nu vol gas weg en grijp deze kans voordat de finishvlag heeft gezwaaid op 22 maart!

 

strandkamer

AFGELOPEN: Win 2 nachten in vtwonen strandkamer voor 2 personen

Het strand van Zandvoort is een prachtige plek om een weekendje te vertoeven. vtwonen heeft in hier strandhuisjes laten plaatsen en deze fantastisch ingericht.

Jij maakt kans om eind juni, begin juli 2 nachten in één van deze mini-huisjes te verblijven. Geniet van deze fantastische plek inclusief verzorgd ontbijt en een smaakvol diner bij Strandpaviljoen Ajuma!

Kans maken op deze toffe prijs? Er wordt een arrangement verloot voor 30 juni en 1 juli en 3 arrangamenten voor 3 en 4 juli. Geef je dus snel op!