Airfryer

AFGELOPEN: Win een Philips of Tefal Airfryer

Frituren is heerlijk, al helemaal in de zomer. Helaas is dit niet het gezondste eten, maar dit kan nu anders met een Airfryer! Lees snel verder hoe jij er zelf één kunt bemachtigen.

Deze week heb je de kans om een Airfryer van Philips of Tefal te testen. Wanneer je wordt bekroond tot de gelukkige tester, mag je ‘m uiteraard houden.

Het enige wat je hoeft te doen, is je aan te melden als tester bij Wattestjij.nl. Wacht dus niet langer en doe snel mee met deze fantastische winactie!

 

blender winnen

AFGELOPEN: Win een Tefal blender

Ben jij ook dol op smoothies? Deel dan jouw recept met Hoogvliet en je maakt automatisch kans op een gloednieuwe Tefal blender!

Het fijne aan deze On the Go blender is dat het makkelijk in gebruik is. Je kunt je smoothie bovendien direct meenemen dankzij de afsluitbare fles. Handig, toch?

Denk dus goed na over welke recept je wilt insturen en doe snel mee. Wie weet staat deze topper binnenkort bij jouw op het aanrecht.

 

Koopmans pannenkoekmixen

AFGELOPEN: Maak kans op een geweldig gratis pannenkoekenpakket

De lekkerste pannenkoeken bak je natuurlijk zelf. Win nu een pannenkoekenpakket en ga zelf aan de slag!

Ook dit jaar doen er weer meer dan 1400 scholen mee aan de Nationale Pannenkoekendag. Hierbij worden de ouderen in het zonnetje gezet en worden zij verwend met heerlijke zelfgebakken pannenkoeken.

Ten ere van die prachtige initiatief mogen er 10 pannenkoekenpakketten worden verloot. Inclusief Koopmans pannenkoekmixen, Tefal pannenkoekenpan en handige spatel. Geef aan voor wie jij graag eens pannenkoeken wil bakken en win! Meedoen kan tot 13 maart.