Kookworkshop met Maza

AFGELOPEN: Win een tas vol met Maza en een kookworkshop

De hoemoes van Maza is als beste getest door KASSA. Reden voor een feestje dus, daarom kun je nu kans maken op een tas vol met Maza producten en een kookworkshop met 6 vrienden in haar winkel in Amstelveen.

Ben jij nou benieuwd wat zo’n kookworkshop inhoudt en zijn jouw vrienden/collega’s/familieleden net zo dol op koken? Of houd je van de producten van Maza? Aarzel dan niet om mee te doen met deze te gekke winactie.

Speel snel mee en wie weet kun jij straks heerlijk koken met de producten van Maza of maak jij jouw eigen hoemoes tijdens de kookworkshop. Veel succes met de deelname!

 

Maza

AFGELOPEN: Win gratis Maza hoemoes (6 smaken)

Tegenwoordig vind je het in bijna alle supermarkten terug: hoemoes, een gezonde puree van kikkererwten die zijn oorsprong kent uit het Midden-Oosten. Maza heeft 6 nieuwe smaken op de markt gebracht en jij kunt ze allen gratis uitproberen!

Geniet van diverse nieuwe smaken, waaronder: vegetarisch, halal en veganistisch en koosjer. Je kunt er mee smeren en dippen; hoemoes is daarmee de ideale toevoeging op al je hapjes en kookkunsten.

Geef even aan waarom jij graag de Maza hoemoes smaken wil uitproberen en geniet!