AFGELOPEN: Maak kans op een Brita-waterfilterkan t.w.v. € 32,95

In Nederland zijn we gezegend met schoon drinkwater. Het water uit de kraan thuis, kunnen we gewoon drinken. Maar er kan wel eens lood en koper in ons drinkwater belanden. Met een Brita-waterfilterkan is dit probleem verholpen. Je maakt nu kans op één van de 10 exemplaren t.w.v. € 32,95.

Een Brita-waterfilterkan onthard het water. Dit betekent dat stoffen, zoals lood en koper eruit worden gefilterd. Maak jouw water weer schoon op een duurzame manier! De kan past ook nog eens handig in de koelkastdeur.

Wil jij ook weer schoon drinkwater? Speel snel mee om kans te maken.

 

AFGELOPEN: Win een Marie-Stella-Maris navulbare fles

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden: water drinken is zeer belangrijk. Het helpt voor een optimale werking van je organen, geeft energie en helpt verzuring voorkomen.

Bij Marie-Stella-Maris zijn ze zich bewust van het belang van water, wereldwijd. Voor ieder verkocht product gaat er dan ook een bedrag naar waterprojecten.

Neem jij een navulbare fles mee naar je werk? Grote kans dat je dan ook meer water drinkt. Win een stijlvolle fles en ga de strijd aan met de warmte! Er worden drie gratis exemplaren weggegeven.