stofzuiger

AFGELOPEN: Win een Floor Cleaner FC 7 Cordless van Kärcher

De vloeren in huis weer laten blinken is behoorlijk veel werk. Eerst alles stofzuigen, dan een sopje maken en heel de kamer dweilen. En als alles opgedroogd is het vaak toch minder schoon dat je zou willen.

Dit probleem is met de Floor Cleaner FC 7 Cordless verleden tijd. Deze draadloze vloerreiniger is de oplossing voor dit probleem. Het zorgt er namelijk voor dat je 2x zo snel klaar bent en tot 20% betere reiniging hebt dan wanner je een stofzuiger en dweil gebruikt.

Laat weten waarom dit voor jouw de ultieme huishoudgadget is en maak kans op deze handige prijs!

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

 

AFGELOPEN: Win een Rowenta Air Force Flex 760

Stofzuigen hoort bij de huishoudelijke taken. Als je laag meubilair hebt, herken je de ergernis dat je stofzuiger nooit eronder past, waardoor stof blijft liggen. De Rowenta Air Force Flex 760 past wel en jij maakt er kans op!

De stofzuiger heeft een flexibele stang en kan daarom ook onder laag meubilair haar werk doen. Daarnaast heeft ze een zuigkracht van 180 Airwatts, waardoor je nog sneller klaar bent met stofzuigen.

Wil jij ook vliegensvlug jouw huis stofvrij maken met deze te gekke steelstofzuiger van Rowenta? Speel dan snel mee om kans te maken.