Jet Stream 600

Maak kans op een Jet Stream 600 draadloze stofzuiger t.w.v. € 179,99

Nu we een stuk meer tijd thuis doorbrengen, zorgen we ook voor veel meer vuil en viezigheid in huis. Zo komt de Jet Stream 600 van Princess natuurlijk onwijs goed van pas… En jij maakt nu kans op deze stijlvolle draadloze stofzuiger t.w.v. € 179,99!

Wanneer je de steel verwijdert, kun je de stofzuiger in een handomdraai veranderen in een kruimeldief. Zo kun je elk kruimeltje eenvoudig verwijderen en hoef je daarnaast nooit bang te zijn om te struikelen over het snoer. Wil jij ook snel aan de slag en je huis een heerlijke schoonmaakbeurt geven? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief van Margriet en maak direct kans!

 

Princess citruspers

AFGELOPEN: Win een Princess Black steel citruspers t.w.v. € 59,99

Vitaminen zijn belangrijk voor je gezondheid en in de koude wintermaanden, kun je die wel wat meer gebruiken. Met een citruspers maak jij gemakkelijk een gezond sapje klaar. Je maakt nu kans op een exemplaar van Princess t.w.v. € 59,99.

Of je nu van fruit houdt of niet, vitaminen heb je nodig. Met de Princess Black steel citruspers, maak je in één handomdraai heerlijke sapjes klaar. Deze krachtpatser maakt weinig geluid en past in elke keuken.

Zie jij deze citruspers al op jouw aanrecht staan? Speel dan snel mee!