kinderen

AFGELOPEN: Win verschillende Studio 100 prijzen

Verdienen jouw kinderen nieuw speelgoed of een ticket naar hun favoriete show? zijn jouw kleine spruiten ook zo’n fan van Studio 100? Goed nieuws want jij kan verschillende Studio 100 prijzen winnen

Je vindt voor ieder wat wils terug tussen de prijzen, van een k3 CD en een pluche Marie tot tickets voor de Bumba show. Plezier verzekerd!

Hoe maak jij kans? Het enige wat je moet doen is de twee wedstrijdvragen invullen! Tip: Je vindt het antwoord op de vraag terug in het Studio 100 magazine. Heb je het magazine niet? Neem dan een kijkje in het online magazine.

https://besteprijsvragen.nl/link/klantadvies-3-op-een-rij/

 

AFGELOPEN: Win een K3-jurkje voor jouw kindje

Ken jij de liedjes van K3 inmiddels net zo goed als jouw dansende dochter? Dan weten we zeker dat je een onvervalste K3-fan in huis hebt. Heerlijk om die kleine zo te zien genieten.

En voor de echte K3-fans is er goed nieuws. Bij Zappelin kun je nu een K3-jurkje winnen. Dat is exact hetzelfde jurkje als waarin Klaasje, Hanne en Marthe optreden!

Dit leuke regenboogjurkje winnen? Geef dan even de maat door van jouw kindje én vertel waarom zij zo’n enorme fan is van K3. Wie weet staat jouw kleine trots dan binnenkort in haar nieuwe jurk te swingen!