De top 5 bedrukte verpakkingen

Bedrukte verpakkingen zijn essentieel om producten te promoten, informatie te communiceren en merkbekendheid te vergroten. Ze trekken de aandacht van consumenten en bieden een kans om het merkverhaal te vertellen. Bovendien zorgen ze voor een professionele uitstraling, waardoor klanten vertrouwen krijgen in jouw merk. Het gebruik van bedrukte verpakkingen bevordert dus de marketing, branding en verkoop van producten. In deze blog lees je alles over de vijf meest bedrukte verpakkingen. 

 

1. Tassen

Een tas is een product dat mensen vaak dagelijks gebruiken. Voor het boodschappen doen, bij het shoppen of voor een stranddagje: je hebt een tas nodig om je spullen in te doen. Veel soorten tassen zijn erg geschikt om te bedrukken. Zo kun jij ervoor zorgen dat mensen rondlopen met een tas met jouw logo erop! Er zijn veel verschillende soorten tassen. Wat voor tas jij kiest, hangt helemaal af van het soort producten dat je verkoopt en de sfeer die je wilt uitstralen. Ga je voor een tas van papier, plastic, katoen, vilt of toch een non woven materiaal? 

2. Verzendzakken

Om lichte, niet-breekbare producten te versturen zijn verzendzakken perfect. Ze nemen niet veel ruimte in tijdens transport en bieden een goede bescherming voor jouw producten. Je kunt natuurlijk kiezen voor een standaard, witte verzendzak. Je kunt echter ook je eigen logo op een verzendzak laten drukken, waarmee je ongetwijfeld een goede indruk achter maakt bij de klant. Je klanten weten meteen van wie het pakketje af komt en zullen jouw merk nog lang onthouden. 

3. Kartonnen dozen

Verstuur je breekbare of grote producten? Dan kies je er waarschijnlijk voor om deze producten te verzenden in kartonnen dozen. Ook kartonnen dozen zijn erg geschikt om te bedrukken met je eigen logo! Kies je voor een full-colour bedrukking of ga je voor een zwarte bedrukking? De keuze is aan jou! 

4. Brievenbusdozen

Kleine producten kunnen verzonden worden in brievenbusdozen. Dit is voor jou lekker voordelig (het scheelt een hoop portokosten!) en ook voor de klant ideaal. Deze hoeft namelijk niet meer te wachten tot het pakketje wordt bezorgd. Als er een brievenbusdoosje met jouw logo op de deurmat valt, zal de klant extra blij met je zijn! 

5. Vloeipapier

Sommige producten hebben wat extra bescherming nodig. Vloeipapier wordt vaak gebruikt voor breekbare producten zoals servies, of kledingstukken en lingerie. Bedrukt vloeipapier laat een erg luxe en professionele indruk bij de klant achter. 

Wil jij je eigen verpakkingsmaterialen laten bedrukken? Neem dan eens een kijkje bij Rotim Verpakkingen. Bij Rotim Verpakkingen bedrukken ze jouw persoonlijke tassen, verzendzakken, kartonnen dozen, brievenbusdozen, vloeipapier en nog veel meer!